Ringde till Soneras kundbetjäning

Efter gårdagens betjäning på JNT, som var lite väl fräckt så inspirerade mig inte att gå dit med telefonen.  Jag skulle förstå om man såg någon spricka eller skråma på displayen, nu har flera människor försökt se ifall det skulle synnas något på skärmen, men den ser lika hel och fin ut som tidigare.

Jag hade vårdaren att ringa till Soneras kundbetjäning, och där frågades det inte hur mobilen slutade att fungera. Människan bad oss att lägga garantilappen med telefonen och skicka till Tammerfors. Vi gör det redan idag. Denna sorts betjäning tycker jag om.

Killen från djuraffären kom  och visade hur matningsautomaten fungerar. Det var rätt så enkelt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.