Goda nyheter, kalas…

På dagen fick jag goda nyheter av människan som jag intervjuade i förrgår. Hon meddelade att hon skulle kunna vara med mig på onsdagar ett par timmar, och detta skulle börja från augusti. Det kommer ju sommar och semestrar i mellan nu. Jag är glad över att det är en person som både är van med och har inga fördomar för funktionshinder. Alltså jag fick en fritidsassistent till. 🙂

I kväll var jag på kalas hos min före detta granne, samtidigt fick jag träffa en vårdare som vi har haft. Än en gång blev det tal om den ”gamla tiden,” när vi alla var under samma tak. Samtidigt var det skönt att prata med någon som har upplevt den tiden med en, och vet hur det känns nu. Visst pratade vi om allt möjligt annat också. Det var en bra kväll. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.