Lekande med telefonen

Jag känner mig som ett barn eller en ungdom som sitter lekande med telefonen, men leka bör man för att lära sig alla funktioner som finns på  en ny mobil. Vid sidan om skötte jag mitt jobb, dagen var bra fast jag skulle ha velat pillra på min ”leksak” hur mycket som helst. Nej lite social måste man ändå vara eller hur.

Fick några telefonnumror av mina vänner som jag bad på facebook, och programmerade sedan på telefonen. Jag lagade några inställningar, bland annat tog bort signalet från e-post.

Nu är jag hos mamma och pappa. Vi har ätit gott och  snart ska vi gå bastun. Ni ska ha en skön kväll.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.