”Att tänka på”

Vid eftermiddagskaffet fick jag veta att en kille ska vara här i sveden i morgon kväll, samma kille som jag har träffat en gång tidigare. Det är väl brist på personalen, och åt mig försäkrade hon som var här idag på dagen, att det skulle gå bra. Snäll som jag är, började jag inte säga emot.

Sedan efteråt fick jag ett ”att tänka på,” killen har väl ej träffat mina före detta grannar. Och för en som kommer ensam, o. inte känner de här människorna, och vet hur dom ska ha det. Själv kan jag ändå säga hur jag vill ha, men känner mig dock lite osäker med en främmande per son. Mina före detta grannar har ju egna personligheter, och man borde veta att man inte ska tro på allt de säger.

Så jag är tyvärr lite misstänksam och anser att saken är ej genomtänkt, låta en ung kille komma ensam till sveden en kväll. I morgon är det dessutom en fotbollsmatch, och då  skjuts tiderna för kvällsbestyren upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.