Surfat på N 7 ansiktsvatten

Jag har ju en del av  N 7ansiktsvatten kvar, men inte så mycket.  På både  Sveriges och Finlands sidor  hittade jag inte ansiktsvatten, och England skickar ej till utomlands. Varje gång jag surfade på ansiktsvattnet som jag ville ha, så var det någon amerikanskt hemsida och inte gick det att beställa därifrån heller.

Vet att jag ibland är lite för anspråkslös och inte vill besvära någon i onödan. Får ta en funderare ifall jag pratar med en väninna som har kontakter till England, om hon vill hjälpa mig. Tja, ibland tror man för mycket om sig själv,” att det fixar jag.”

 

Kram från fröken  tollöra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.