Hade ingen nyckel

Mitt kalas blev mycket trevligt och alla trivdes. En överraskning hade min brors familj åt mig, det var en teaterbiljett till pjäsen KAJ på Wasa Teater. Ett band som sjunger på dialekt. Jag fick två fina halsband. Mina föräldrar gav mig fem Jaroaktier, sen fick jag lite smått och gott.

Alla gäster tyckte att det var trevligt, jag hann umgås i stort sett med alla. Idag tog jag det lugnt innan det var Jaromatch mot Inter. Det blev tyvärr en förlust, bortalaget fick två mål. Jaro hade nog sina chanser men bollen for inte i mål. På förhand var vi lite rädda att  det skulle bli kallt i kylan men det blev inte .

När vi kom hem till mig och skulle ta fram nyckel. Letade i hela handväskan men där hade jag ingen nyckel. Jag ringde till svedens mobil, men vårdaren var inte just då i sveden, typiskt! Min bekant ringde åt mamma, att vi stod utanför min dörr och hade ingen nyckel. I samma ögonblick som hon pratade med mamma, slog det mig att före jag for till Kankaanpää, så tog jag bort hemnyckel ur väskan och lade den i en låda. Och alldeles riktigt där i lådan fanns den, det blev att pappa kom med min nyckel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.