En helt fantastiskt kille

Henkilön Otto Bock Scandinavia AB kuva.
Henkilön Otto Bock Scandinavia AB kuva.
Henkilön Otto Bock Scandinavia AB kuva.

Renées rubriker, svensk TV3 22:00 – 23:00 Idag, 1 april 2014
Cameron Clapp lurade döden när han blev överkörd av ett godståg. Han förlorade båda sina ben och en arm och läkarna sa att han skulle få sitta i rullstol för resten av livet. Men… Cameron ville visa läkarna att de hade fel. Fem månader efter olyckan behövde han inte längre sin rullstol. Med sin enorma livslust är han i dag en stor förebild och inspiration för andra amputerade. Det är inte första gången som Renée träffar Cameron. Hon intervjuade honom redan 2005 i programmet ”45 minuter”. Sedan dess har Cameron drabbats av ytterligare en tragedi då hans tvillingbror Jesse avled 2008 efter en överdos. Svensk underhållning från 2014. Säsong 1. Avsnitt 6 av 11. Programledare: Renée Nyberg.
j<ddd
jag kan rekommendera detta program med denna helt fantastiska killen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.