Det var ett snabbt svar

Det blev en ledig dag till. Jag mailade handikappservice, frågade om det fanns några nyheter om det nya boendeverksamheten. Skrev också att jag vill gärna bli uppdatarad om vidare planering av verksamheten.

Till min förvåning  så tog det inte länge, innan jag fick svar från handikappservice. Ärendet om det nya boendeverksamheten borde ha tagits upp på ett bolagsmöte i förra veckan.  Något mer visste handikappsledaren inte nu i detta skede, men skulle få mera information idag eller i morgon. Bad sen om att få höra vad man har berättat.

Det skulle vara på tiden att ärendet börjar röra på sig. Alltid kan man hoppas på det bästa. Vill bara att handikappservice inte glömmer bort mig, och tro att jag är nöjd med min nuvarande situation. För att det är jag inte.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.