En stund för mig själv

Det var skönt att vakna i sin egen säng. 🙂 På förmiddagen var jag med mamma på AxtivExpo fritids Mässan vid Tellushallen. Trevligt att gå omkring och titta, vi träffade en del bekanta där också.  Vädret kändes lite rått och kallt, men det klarnade upp och solen började att skina. 🙂

Nu har jag en stund för mig själv, när mamma och pappa for på bio. Jag läste bloggar som jag inte orkade läsa igår var för trött för det.  Har inga problem att få tiden att gå.  🙂 Och det finns ju alltid facebook att kika in, om man inte hittar på något annat. 🙂 Korta stunder går bra att vara ensam, men det får ej bli alltför långa. 🙂 Det gäller bara att vara försiktig och inte ramla omkull. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.