Skämde bort mig med fotvård

På morgonkvisten när det var ännu mörkt, väcktes jag av ett ljussken från tvn, skenet varade kanske i några minuter som kändes mycket längre. Jag hann ringa på alarmet åt nattsköterskan, under tiden försvann ljuset, bad om ursäkt av sköterskan och fortsatte att sova vidare.

Idag hade vi gymgrupp, jag cyklade med  händerna i tjugo minuter. Sen skämde jag bort mig med fotvård. Alltid lika härligt att få fötter ompysslade, oj vilken skön kräm som massageras in med efteråt. Kan väl säga att livet är gott. 🙂

På bowlingen fick jag två STRIKE, inte så dåligt! 🙂 Jag var nöjd och glad med att få ner alla käglor. Dagen avslutade med en diskussion hos psykologen, vi pratade om dagens  livssituation.  🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.