Sköna och soliga lördag

Vad härligt att få vakna upp till solsken,  och solen har skinit faktiskt hela dagen, värmegrader har det också varit. 🙂 I morse smakade kaffe på något sätt lite extra gott, eller så var jag bara snål men ett tu tre blev det tre muggar kaffe. 🙂 Ibland får man nog vara snål, dricka kaffe och njuta  av solljuset som kommer in genom köksfönstret en skön lördagmorgon.  🙂

Vi var lite och uträttade ärenden på stan.  Hämtade mobilstickan från mig eftersom nätet hos mina föräldrar fortfarande strular, med stickan och bärbara datorn fungerar det bra. På Jysk fick jag provsitta en lägre trädgårdsstol, ja den var bra för mig att sitta i, dessutom köpte vi den genast. Andra trädgårdsmöbler till villan har redan blivit beställda, men stolarna är dock lite väl höga för mig. 🙂

Annars har jag bara varit och gjort inget särskilt, 🙂 igår packades det lite kläder för Kankaanpääsresan.  Det har på alla sätt varit en skön lördag. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.