Känns bra att allt är ordnat

Här var det en solig och kylig morgon, strax över minus tio grader. Min lilla bananplanta fick sej  en vattenbad, 🙂 blev lite förvånad över hur mycket en liten växt kunde dricka. 🙂 Nu talar vi om knappt en halv timme. 🙂 Solen orkade tyvärr skina bara under förmiddagen, sen blev det mulet och började snöa.

Mor ringde till Kankaanpää, då kom man överens att jag skulle få komma nästa onsdag till klockan elva. Då har jag fysioterapi. Jag får ha ett eget rum, jippii!! 🙂 Det motiverades med att jag kan koncentera mig bättre på rehabiliteringen. Sen blev taxin beställd för min avfärd. Det känns bra att allt är ordnat. 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.