Tänk att det fanns en app som Auto speaker

När jag pratar i telefon, vill jag allt som oftast lägga högtalaren på. Det ser inte snyggt om jag sitter neråt böjd över mobilen för att kunna höra den som jag pratar med, och ibland kan det komma lite saliv från min munn. Oftast får jag nog på högtalaren på, men det blir lätt lite stressigt att försöka hinna sätta den på.

Igår kväll innan jag skulle gå och lägga mig, tänkte jag att jag kunde kika in på Playstore och se vad de hade för applikationer. Sen fick jag en idé och provade på att söka på Auto Speaker, och tänk att det fanns en sådan app. Jag blev samtidigt lite förvånad och glad över det, och laddade ner programmet. Idag ville jag ha en vårdare och kolla att inställningarna var rätt inställda, dessutom var inställningarna enkla att följa. Så ringde jag mamma för att se om programmet fungerade och det gjorde det.  Alltså då jag ringer någon så går högtalaren automatiskt på.  🙂 Redan nu märker jag att vilket urval på olika program/applaktioner Samsung har, och jag tycker om det.  🙂

Nu har jag och mina föräldrar bestämt oss, för att ansöka bidrag för Motomed från Tukilinja. Cykeln är så pass dyr att köpa för egna pengar, alltid är det värt att försöka. Min fysioterapeut lovade skriva ett utlåtande, där hon motiverar varför jag skulle behöva en Motomed.

Dagens temperatur är plus 9 grader, halvmulet och blåsigt. Solen har ibland visat sig bland molnen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.