Lördagens fniss

Såhär på en lördag får man fnissa lite tycker jag. Ibland blir man förvånad hur folk läser facebook statusar, och hur fel eller missuppfattar. För någon dag sen skrev jag, att jag har börjat fundera på att byta till en Samsung. Några av fb. vänner frågade om det var en Lumia som jag byter till. Jag svarade en Samsung. En av vännerna blev irriterad att folk inte hade läst noggrant vad jag hade skrivit. 🙂 Jag fnissade för mig själv när jag läste det. 🙂

På eftermiddagen var jag på fotboll, Jaro mot Seinäjokis SJK. Det blev oavgjort 1 – 1,  så Jaro kom  ej vidare i ligacuppen. Första halvleken var bra  för hemmalaget, men sen tappade de greppet om spelet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.