Playstores appar går inte att ladda till Iphone

En vårdare var till JNT, och jag hade gett papper med som jag hade hittat på nätet  om olika program. På JNT menade de att det går att ladda appen från Playstore  med googlekonto, som jag inte hade tänkt på.

När jag kom hem, började vi ladda ner appen. Inloggningen var ingen problem, sedan sökte vi Auto answer, mobilen började bara att ladda. Ingenting hände på en stund, jag gick och startade datorn, hittade nog programmet men när jag skulle börja ladda ner, stod  det att jag har ingen apparat/enhet som är tillgänglig. Läste sen på mer information att dessa appar från Playstore passar nödvändigtvis till alla Android apparater såsom Iphone.

Det verkar som om alla andra märken skulle ha mera appar än Iphone. Jag får ta mig en tankeställare och fundera på vad jag ska göra, byta telefon….. eller vad??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.