Undersökning, betjäning vid JNT:s dörr

Hade sportlov från fysioterapin idag. Jag har fått dille på att jaga efter automatiken till mobilen, tänkte att jag försöker ladda ner från Playstore. Sen påstod google  att jag inte hade enhet som var tillgänglig, och inte hade jag konto dit heller. Det var hopplöst att hitta instruktioner till hur man gör ett konto på Playstore. Vad jag har förstått borde apparna gå både för Android och Iphone.

Livmoderhalsundersökningen var ju idag, inget kul men en säkerhetsåtgärd. Det gick väl okej och ganska fort. Bökade och hade oss, då vi skulle klä på mina byxor och  skor på britsen, inte direkt den bekvämaste ställningen. Men allt går. Efteråt gick vi till JNT och frågade om mobilen, nu fanns det ingen ramp så personalen kom till dörren och betjänade mig  där. På rakt arm kunde de inte hjälpa men bad att komma på nytt i morgon. Sen  for vi och handla på Halpa-Halli, vi hann även ta en kaffe på stan innan vi kom hem Ja det var en trevlig dag. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.