Fick nog ge mig

Igår kväll trodde jag att jag inte skulle ha behövt ta hostmedicin. Dagarna går bra utan att jag hostar, och kände mig rätt okej på kvällen, men på natten började jag hosta, då fick jag nog ge mig och snällt ta medicin.

Nu idag har  jag haft lite trög mage, som jag inte har upplevt på länge. Är väl lite bortskämd med att magen ska fungera, och hade halvtäcklig känsla. Gjorde några wcbesök utan resultat, var i mellan på JARO matchen mot den Lettiska laget MECCA. JARO vann 3 – 2. När jag kom hem och gick på wc, då fick jag magen att fungera. Det var en skön känsla. Sådant hände för människor som mig, som inte kan röra sig så mycket. Nu är det betydligt skönare att vara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.