Måste ha räknat fel

På dagen fick jag post från Kankaanpää, märkte genast ett fel på pappret. Där var rehabiliteringsperioden 14 dygn 26.3.14 – 8.4.14 och jag har ju blivit beviljat 21 dygn från FPA,  Man måste ha räknat fel. Jag ringde till Kankaanpää men rehabiliteringssekreteraren var inte på plats. Sedan skrev jag ett mail och förklarade mitt ärende, bad på samma gång om att få eget rum.

nu idag fick jag iväg skickat presentationen om mig till ett svenskt företag. Väntar med spänning vad som händer. Roligt att träffa mina föräldrar igen efter tre veckor, ser framemot att få vara helgen tillsammans med dom.

Jag har inte gett mig med att försöka hitta någon lösning till automatiken på Iphonen. Ikväll var jag och surfade på Playstore, där fanns flera olika appar med automatikfunktionen. Min mobil var lite konstig och slängde ut mig, då jag var inne på Playstore. Dessutom är jag inte alls säker på att jag skulle våga själv ladda ner.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.