Bråd eftermiddag

Innan jag for hem från jobbet, träffade jag människan från handikappservice i socialcentralens aula. Handikappservicemänniskan sa att nu är  man lite på sin vakt, och med tanke på det som hände med boendet bredvid det nya verksamheten. Sedan hoppas man att ”tanterna” ska flytta. Jag sa bara att jag ville veta hur allt låg till, och att det var bra att veta.

Jag kom hem ovanligt tidigt, vi gick till förrådet och såg på änglatrumpeterna.  De såg bra men torra så vi fyllde halva flaskan med vatten. Efter kaffet fick jag  en bråd eftermiddag. Två vårdare som inte jobbar här längre, kom och hälsade på mig, men de kom inte samtidigt. Det var lite roligt att då den ena hade farit så kom den andra. Trevligt att träffa båda människorna, jag skrattade och sa att jag var väl populär idag. Sådan eftermiddag hade jag.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.