Ska inte inbilla mig längre om hostan

Innan jag somnade igår kväll hostade jag lite grann, men sen sov jag som en stock. Jag hade en taktik att före frukosten tog jag hostmedicin, som lugnade ner det lilla rethosta jag hade. Har väl en rädsla att det ska gå i luftvägarna.

På dagen var jag hos min brors familj på mat, vi åt Korv-Görans kebab. Samtidigt fick jag träffa deras utbyteselev från Taiwan, samma land som jag själv är adopterad från. Fast numera är jag en finlandssvensk österbottning. Vi hade en familjekebab, mat fanns det gott om för  sex personer, ingen steg upp hungrig från bordet. Efteråt såg vi på en film Änglavakt, som var fin och rörande.

Sen konstaterade  att jag inte hade hostat på hela dagen, harklat mig bara. Så jag ska inte inbilla mig längre om hostan. Men medicinen tar jag i kväll, för att vara på den säkra sidan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.