Tror att jag lyckades skrämma bort hostan

Hej, 🙂 jag har suttit och skrivit en presentation om mig, det ska skickas sen ifall om någon företag visar sitt intresse om samarbete med mig. Det är inte så enkelt att skriva sig själv, ska jag säga er. 🙂

Hostmedicinen verkar ha hjälpt, sov rätt hyfsat i natt. Åtminstone har det inte blivit värre, bara små harklande ibland. Tacka vet jag Cordesan Comp, en av de bästa hostmedicinerna. Börjar veta vilket medicin hjälper mig bäst, snuvan börjar ge med sig den också. 🙂 Tror att jag lyckades skrämma bort hostan. 🙂

Redan nu kan man se nya små gröna blad på pelargonerna, vad fort de börjar växa. 🙂 Topparna i vatttenglaset, även de har börjat få små rötter på en knapp vecka. Härligt att se när det växer. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.