Målsättningar

På morgnarna har jag varit snorig, ja det kan vara en lindrig förkylning. Annars är inte jag hängig eller trött. I morse ringde vi och ändrade tiden till Screening, (Livmoderhalsundersökning)  det gick bra att få tid på en onsdag när jag är ledig. För att undvika att behöva fundera på skjuts hit och dit.

Innan vi började med fysioterapin, satt min terapeut och jag oss ner och funderade på målsättningar som FPA vill ha.  Själv tycker jag att det är ganska svårt att lägga upp mål, eftersom på lång sikt handlar det om att bibehålla;/upprätthålla ens rörlighet.  Sådana situationer kan vara  rätt kinkiga. Nu lade vi något med  avslappning, balans och gång som  mina mål, sen skulle terapeuten fundera på formuleringen att det ska gå igenom.

Fysioterapin gick bra, trappandet gick också bra fast det var ett tag sen vi gjorde det. Tränade en hel del och jag orkade fint. Känns bra att kunna göra så mycket som möjligt på terapiin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.