Är det till hjälp?

Alltid när jag får något för mig, blir jag envis och vill inte ge upp i första hand. Igår kväll satt jag och googla på IOS 7 och Autoanswer 2014. Sen hittade jag denhär sidan. Ja det var ju en liknande sida som jag hittade förra gången, när jag var på jakt efter samma funktion. Funderar om det är till hjälp? Och vem kan göra det?

CallController Tweak Gets uppdaterad med stöd för iOS 7, 64-bitars Devices

Posted January 19, 2014 at 1:40am by iClarified | Please help us and submit a translation by clicking here | 15668 views Postat januari 19, 2014 kl 01:40 av iClarified | Snälla hjälp oss och skicka in en översättning genom att klicka här | 15668 visningar

CallController, a tweak that lets you add some features to your iPhone calling experience, has been updated with support for iOS 7 and 64-bit devices. CallController, ett tweak som låter dig lägga till några funktioner till din iPhone kallelse upplevelse, har uppdaterats med stöd för iOS 7 och 64-bitars enheter.
Features: Funktioner: ● AutoAnswer calls. ● Autosvar samtal. ● Shake to activate Siri. ● Skaka för att aktivera Siri. ● Uses the built in accelerometer to control your calls. ● Använder den inbyggda accelerometern för att styra dina samtal. ● Enable the single record deletion on MobilePhone’s history. ● Aktivera den enda radering rekord på Mobilephone historia. ● AutoAnswer calls while using headphones. ● Automatiskt svar samtal när du använder hörlurar. ● Sends an auto reply sms when a call is terminated. ● Skickar ett autosvar sms när ett samtal avslutas. ● Quickly enable/disable the application from your lock screen. ● Snabbt aktivera / inaktivera programmet från låsskärmen.
What’s New In This Version: Vad är nytt i denna version: ● Fix crashes in the UIKit app, ops ● Fix kraschar i UIKit app, ops ● Support for iOS 7 and 64 bits ● Stöd för iOS 7 och 64 bitar ● Works for any iPhone model, including the 5S ● Fungerar för alla iPhone-modell, däribland 5S ● If you are on iOS6 or lower, NO NEED FOR UPDATE ● Om du är på iOS6 eller lägre, INGET BEHOV AV UPPDATERING
CallController can be purchased for $2.99 from the Cydia Store. CallController kan köpas för $ 2,99 från Cydia Store. A free trial is available. En gratis testversion finns tillgänglig.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.