Härligt vinterväder

Under helgen fick vi en del snö, och samtidigt blev det mildare temperatur. Vi har ungefär kring noll grader, men mulet fast det är härligt vinterväder. Klädde mig ändå varmt, vill inte gå och få förkylning.

Upptäckte att på kontoret i källaren har sämre signaler för det mobilanätverket. Hade haft lite extra tid och svarat på något mail, men det gick inte att skicka, när jag kom hem hade meddelandet skickats iväg. Med andra ord gjorde jag lite hyss på min arbetstid, fy vilken arbetstagare jag är. 🙂

Köpte tre nya pennor till mobilen , gummit på de som jag har så börjar vara mer eller mindre trasiga och gått sönder. Jag är väl för hårdhänt eller så är det dåliga pennor,  tja inte vet jag. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.