Tja, var väl inte så öppen

På eftermiddagen kom det en helt främmande vårdare och hjälpte mig med kaffe, vet inte om något särskilt hade hänt eller något. Jag är en person som talar gärna men nu gick det trögt och när jag inte kände människan. Det uppstod en del missuppfattningar under diskussionen märkte jag. Plötsligt fick jag frågan: Kanske du vill att jag se på när du bloggar? Det är helt okej om det står vad man har för intressen i papprena. Själva frågan var lite väl privat, tja, var väl inte så öppen. Visst tycker jag om när folk läser min blogg, men så en del saker är lite kinkiga, jag måste kunna dra en gräns mellan mig och mitt privat liv. Hoppas att ni förstår vad jag menar.

Mor kom en sväng till mig, hon ville träffas innan de åker på tre veckors resa i morgon till södern. Gissa om jag var nå avundsjuk, men jag får fara med en annan gång.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.