Cykelmodellen passade mig inte

På fysioterapin kom far med motionscykeln, som han monterade ihop igår. Visst såg cykeln liten och ganska smidig ut. Det första som jag lade märke till var att det fanns bara en rem för fötterna, då blev jag en aning skeptiskt. Först satt jag på en matsalsstol och provade med Eccoskorna, den ena foten kom upp ur skon som blev kvar på pedalen. Sen tala inte om sittställningen som var galet, satt sned och det kändes inte bra. Vi gick sen till sovrummet, satte mig i fåtöljen och tog på mig sandalerna. Fick mina fötterna på plats, men jag inte en ordentlig fotfäste. Trampande verkade tyngre, i och med denhär modellen inte hade någon motor som hjälpte till.

Efter ett tag insåg min terapeut, far och jag att cykelmodellen passade mig inte.  Lite synd var det men man kan ingenting åt saken. Ingen idé om jag måste hela tiden spänna mig, men jag fick ju i alla fall testa den.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.