Hunnit bra på min extra lediga dag

Det har varit en solig januaridag, ungefär minus elva grader. Kändes rätt så skönt när vi gick till Siwa och handlade, jag fick ju en extra ledig dag. Tycker att jag har hunnit bra på min lediga dag, och inte haft det minsta stress, sett på tv och ta det lugnt. Känslan att hinna göra utan tidspress är något underbart.

Från hjälpmedelscentraten var man och sökte Motomeden, tänk att två månader redan har gått, jag tycker att det var just som jag fick cykeln. Men jag fick veta att den andra cykel har kommit till posten. 🙂 Nu är det bara att vänta på att jag får motionscykeln hem. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.