Babblar lite

Tänkte babbla lite innan det är dags att ta natten. Tyvärr är det bara några av de småfiskarna som har klarat sig, resten har blivit uppätna av de stora.

Kändes skönt att ha en bekant vårdare såhär på kvällen i mellanåt, kunde tryggt gå i duschen utan att oroa mig. Man vet hela tiden var man har varann. Annars är jag nog öppen för nya möjligheter, men kanske lite trög i vissa saker. Det är bara så och jag är en sån.

I kväll märkte jag att tangenterna fungerade inte som de skulle. Hmm….. Tror nog att tangentbordet behöver en putsning. Nej nu måste jag nog börja sova, så jag är pigg i morgon bitti.

God natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.