Nyheter

Varför kunde inte det milda vintervädret fortsätta, istället blev det kallare igen. Skulle gissa där omkring -17, -18 grader, och redan på den korta vägen till bilen märkte jag hur kölden bet sig i benen.  Dagen på jobbet gick bra och jag hann med det som jag siulle.

På eftermiddagen var en av teamets vårdare och följde med, hur man gör när jag kommer hyem. Sådana saker  som:  Hjälper med att ta av mig ytterkiläderna och sen med kaffet.

Det är så att lånetiden på Motomeden går ut på tisdag, min far hade lite nyheter åt mig då jag ringde honom. Han hade talat med en människa på Kuntoväline, som berättade att de hade en billigare variant på motioncycklar, Minibike. Människan lovade att jag får testa cykel under ett  par veckors tid, och att han skickar den i morgon. Jag blev glad när jag hörde nyheten.

Sen fick jag besök av en vårdare som har jobbat med mig, en trevlig överraskining var det. Vi hann prata en stund.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.