Hittade nog men….

Jag hittade nog Tukilinjas hemsida, men när jag skulle printa ut så fungerade inte printern. Antagligen hade bläcket torkat, ja printrar och jag passar inte ihop, för att varken min egen eller mammas printer vill fungera. 🙁

Sedan kom vi till det att vi ringer till Vasa, och frågar hur man ska gå till väga för att anhålla ”pengar” för ett hjälpmedel. För att här på Jakobstads hjälpmedelscentralen anses Motomed vara ett träningsredskap och inte ett hjälpmedel. Vad är då skillnaden mellan hjälpmedel och  träningsredskap? Vi talar nu om  en motionsform som är en av många som jag klarar själv att  träna. Dessutom har jag motivation  till det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.