Detektiv

Det är kallt väder med   minus 10 grader och blåst. En promenad lockade oss inte, utan vi kom på att fara till Prisma och fördriva tiden. 🙂 Hade inget speciellt som vi sökte,  hittade lite strumpor och sånt åt mig.

Igår när vi satt  och drack eftermiddagskaffe, funderade vi på vilket sätt skulle man få ansökt en Motomed som hjälpmedel. Så när vi kom hem från Prisma, blev jag en detektiv. 🙂 Sökte igen mina blogginlägg från september, och hittade namnet på ett ställe, där man kan få ”stödpengar.” Namnet var Tukilinja, bra när man kan gå tillbaka och se vad man har skrivit. Nu ska jag börja googla på Tukilinja.

 

Hejsvejs. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.