Julen dansade ut

Idag dansade julen ut hos mig. Lite motvilligt hoppade tomtarna och änglarna ner i sin låda, men det kunde inte hjälpas. 🙁

Det blev städning i akvariet och delvattenbyte. Lite problem fick vi med pumpen som inte ville börja att fungera, något konstigt gjordes och då kom den i gång. Fråga mig inte vad vi gjorde. 🙂 Men slutresultatet blev fint och bra i akvariet. På eftermiddagen bjöd jag mamma och pappa på kaffe. 🙂 Bullarna smakade gott, det är sällan som jag äter något sött, men en bulle är en bulle som jag tycker om. 🙂

Jag tog mig ett träningspass med Motomeden. Det blev nog ett nytt rekord idag igen. På 40 minuter trampade jag 10 kilometer, som är snabbast än någonsin. Jag var glad och nöjd. 🙂 Sen smet jag hem till mamma och pappa, min assistent körde mig dit.  Vi hann göra mycket idag.

Vädret är kallare, man får nog klä varma kläder på sig. I kväll får jag gå i en varm och skön bastu. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.