Det snöar

Kölden har kommit, och i morse var det minus fyra,  fem grader. På dagen började det att snöa, ja snö är bättre än regn och klottväder. Det skulle gärna få vara lite snö så att det är vitt och fint, men inte alltför många minusgrader. Då skulle vintern vara perfekt!!

Åh, jag  tror knappast att vädergudarna går med på min önskan. De gör nog som de själva vill, vare sig om vi vill eller inte.

Hemfärden tog lite längre tid, jag var inte hemma förrän klockan kvart före tre. Förutom att vi var många i Vippaarin, så fick bilen punktering i etta bakhjulet. Vi blev tvungna att stanna vid  en bensinstation, så att chauffören fick pumpa mera luft i  däcket.

Ikväll är jag hemma i sveden, i morgon får jag min assistent hit till mig. Det är ganska skönt att vara hemma och koppla av efter en arbetsvecka. 🙂 Jag ska laga ugnskorv, gott och enkelt, på det sättet  tänkte jag inleda min helg. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.