Skönt att höra

Pappa kom till mig med Motomeden, som jag har haft hos dem under julen. Förra helgen var han och frågade Expert Höglunds om den nya versionen på den automatiska telefonsvararen hade kommit,  där visste man varken om grejen eller kunde fixa det på mobilen sen när det är aktuellt.

Jag blev lite sur då jag fick höra det vad de hade sagt. Hur som helst ringde pappa idag åt killen som är i Sverige, som kom nog ihåg mig. Han sa att vi måste vänta ett tag på den nya versionen, och gav ett namn på en annan människa som sedan kan fixa grejen åt mig. Nu var namnet bekant för oss, det är samma person som hjälpte till med min tv en gång i tiden. Ja för mig var det skönt att höra, att det kommer och ordna sig. Visst har jag saknat automatiken, märker hur mycket den hjälper min vardag.

Sen berättade jag i min tur, att jag hade hört att ett presskonferens har hållits om det fukt/mögelskadade byggnaden. Det kan komma vilken dag som helst i tidningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.