Edvin, 10, har hittat sin Elin

              Edvin hittade sin tjej.♥

Edvin har hittat sin Elin

Edvin Hamberg, 10, har hittat sin Elin. – Ja, jag är jätteglad! Jag var litet tveksam om det skulle lyckas, säger Edvin Hamberg, när Vasabladet ringer och berättar att Elin är hittad.

                             

0

Elin, 9, önskar vara anonym i media. Vasabladet har förmedlat hennes kontaktuppgifter till Edvin och Elins hälsning är att hon gärna börjar brevväxla med Edvin.

Familjen Hamberg hälsar och tackar för all hjälp och säger att om man har mod att förverkliga sina drömmar så uppfylls de.

Det var i juli som Edvin och Elin gick en tipspromenad tillsammans på färjan på väg mot Umeå. Sedan dess har killen från Strömstad inte kunnat sluta tänka på den österbottniska flickan. För att lyckas få kontakt med henne efterlyste han Elin i Vasabladet i söndags.

Elin beskrevs som en flicka med långt ljust hår, hon bar en blå klänningen och en blomma i håret.

– Hon var så vacker på något sätt. Hon kändes så speciell för mig, sade Edvin.

Under söndagen fick artikeln snabbt spridning även i Sverige. Journalister från Aftonbladet, Expressen, Svt och Västerbottens Kuriren ringde Edvin. Hans pappa Ulrik Hamberg hade inte räknat med att efterlysningen skulle få en sådan stor spridning.

– Historien är gullig, men det kändes som den fick litet väl mycket uppmärksamhet. Vi lärde oss en läxa hur stora proportioner en sak kan ta, säger Ulrik Hamberg.

Text Linda Forth
:

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.