I taxin

Vi hade beställt en taxi åt mig så att jag kunde ta min elrullstol, det är ju några dagar att vara hos mamma och pappa. Det är en bekant chaufför som länge har kört mig. Chauffören började berätta för mig, att huset bredvid det nya boendeverksamheten med sex funktionshindrade blev tvungna att flytta på grund av mögel. Huset blev renoverad för x antal år sen, det gjordes reparationer senare också men även då gjordes det på fel sätt. Nu fanns mögel i byggmatrialen och människorna har blivit  sjuka. Allt skulle tvättas men inga möbler eller textiler kunde tas med utan de fick man kasta bort. Det är bestämt att huset ska rivas ner.

Hur byggs det egentligen? Helt ofattbart! Man skulle tro att det har funnits tillräckligt många hus med mögelskador, så byggarna har fått lärdom utav det. Och tänk på vad det kommer att kosta staden.

I kväll var jag och klippte mig,  Håret hade vuxit igen, klippningen blev bra. Vi ska ha bastu lite senare.+

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.