Tekniken…

Nu har jag haft min ena joystickmus hos ett företag som ej var villiga att reparera den, men sälja en ny ville de nog. Musen var lite för värdefull tyckte vi och bad dom att skicka hem den. För några dagar gav vi joysticken åt en människa som skulle se på musen, problemet har ju varit att plötsligt slutar pilen att röra sig. Där på ställe fungerade musen som den skulle. Det är något med datorns portar. Idag fick jag musen tillbaks, först fungerar den inte i första porten men sen böt vi port och då fungerade den.

Pappa var hem till mig för att se om man kunde ta lös högtalarna och försöka ha dom här hemma. Men han vågade ej ta lös kopplingen. Ja jag säger att tekniken är underbar or not.

Vädret fortsätter att vara lika milt med +4 grader. Vi gjorde en promenad, det blåste lite grann.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.