Ibland….

Vi var lite på stan, det var ju en ”mellandag.” Vädret var mulet och plus fem grader, vilket låter helt galet men låt det gå. 🙂 Var till guldsmedsaffären Öströms, lagade ett halsband som jag fick i julklapp, men plötsligt gick den av på julannandag. Själv var jag förvånad över hur enkelt det var att komma in till affären, hade inte varit in där sedan de hade förnyat butiken. Jag lät också den nya klockremmen förkortas som var lite för lång och snurrade runt handleden. 🙂

Sen träffade vi min brors fru och flicka, vi gick på ett café på kaffe. Trevligt när man inte hade något speciellt och gå på en kaffe. 🙂 Hann vara en stund hemma, innan mamma och pappa kom och sa att nu skulle vi gå ut och äta. 🙂 Det blev O´Leary´s, maten var riktig god, Ibland är det roligt att vara ute och äta, om man inte är inspirerad på matlagning. Tror nog att alla är mer eller mindre trötta på julmaten vid dethär laget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.