Kortaste dagen på året

Idag är det ju den kortaste dagen på året, och efter dethär blir dagarna längre igen. 🙂 Nu vågar jag inte säga men tror att i min lucka fanns en gran, för att här i huset har vi tre likadana julkalendrar. 🙂

Innan jag kom till mina föräldrar, så hade jag tråkiga tankar när jag såg att den väntande Platyfisken inte verkade  må bra. Fisken låg på bottnet och rörde sig knappt. Idag fick jag veta att fisken inte hade klarat sig. 🙁

Vi var lite på stan, gick en sväng och sen handlade vi det som behövdes. Noll grader kändes rätt så kyligt. 🙁 Jag trampade en halv timme på Motomeden, och lyssnade på julmusik. 🙂 Det var en bra kombination, jag trampade 5,8 km. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.