Årets sista terapi

Idag hade jag årets sista fysioterapi. Trampade en kvart som jag gjorde även igår. 🙂 Mina ben var ganska bra avslappnade efter trampadet. Spänningen i den högra skinkan var mindre nu, hoppas att det börjar ge med sej. 🙂

Jag fick en flagga i dagens lucka, sen kom det i morse ett litet paket i brevluckan. 🙂 Paketet innehöll en påse med örtsalt av olika kryddor. 🙂

 

Ikväll ska mina föräldrar ha en glöggbjudning för grannar och vänner. Min gudmor lovade att komma och hjälpa mig med att byta om kläder, sen far vi till mamma och pappa. 🙂 Jag ser fram emot kvällen. 🙂

Nu har vi soligt väder, tja det lilla gnuttan av solskenet som man ser vid denhär tiden av året.

Hejsvejs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.