Öppnade en julklapp i förväg

Jag fick besök av min väninna och hennes familj, vi hade julklappar åt varann och de ska resa bort över julen. 🙂 Först gav de en julklapp åt mig, sen gick jag efter mina klappar. Då blev en fråga, visst får man öppna en julklapp innan man ska resa? Det tog inte många sekunder förrän jag svarade ja att det fick man. 🙂 Tror nästan att vi vuxna var lika ivriga som barnen att öppna en julklapp i förväg.Det var en N7 ansiktsserum som jag fick av min väninna. 🙂

Det var roligt att få besök och hinna träffa varandra före julen. Ja nästa gång vi ses är det 2014, det låter  länge men tiden går fort. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.