Tiden?

På den senaste tiden har jag funderat ganska mycket på, hur man ska hinna göra saker och ting. Nu när jag har fått Motomeden, vill jag gärna kunna utnyttja cykeln och trampa, men att hitta tiden då det skulle passa vårdarna är det svåra. Personalen har fältställen även på kvällarna utöver oss funktionshindrade. Nå, till julen då jag ska bo hos mina föräldrar, tar jag med mig Motomeden och ska trampa.

Under snart några års tid har det talats inom hemvården, att ett nytt team för funktionshindrade ska bildas. Jag har hört det i en längre tid, men i morgon kommer det att hållas ett möte om teamet. Hoppas verkligen att det ska börja hända något, och att gruppen börjar fungera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.