Tävling i samarbete med Quriosa

Quriosa2Quriosa2

Nu när det börjar närma sig jul tycker jag det passar perfekt med en tävling här på bloggen! Tävlingen är i samarbete med Quriosa, som man hittar i Jungsund, Österbotten. Deras webshop erbjuder massor av otroligt snygga inredningsartiklar, pyssel och kläder så vad passar då inte bättre än att lotta ut ett presentkort värt 20€ till deras webshop?

För att vara med i tävlingen behöver du göra: 1. Tipsa om tävlingen i din egen blogg (länka då direkt till tävlingen i min blogg, och använd gärna bilden i detta inlägg), om du själv inte har en blogg kan du alternativt gå in och gilla min facebook sida.

2. Lämna en kommentar i detta inlägg att du är med och tävlar + en länk till ditt blogginlägg/meddela att du gillat min facebook sida. Kom ihåg att lämna din e-mail adress så att jag kan kontakta dig vid ev. vinst.

3. Om du både tipsar om tävlingen i din egen blogg OCH gillar min facebook sida har du dubbel chans att vinna! Meddela i så fall detta i din kommentar.

Tävlingen avslutas tisdagen den 17 december 2013, kl.20:00 (finsk tid)! Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.