Julgröt

Jaa visst är det en märkvärdig vinter vi har, idag har vi plus fyra grader och halt som bara den.  🙁 Klottigt och isiga trottoarer inte precis är nöje för en som använder rullstol. Fysioterapi gick att mina spända höfter massagerades och försöktes få de avslappnade, lite jullededigt känns att bli välbehövligt. Vet inte vad denna spändhet beror på. 🙂 ja ja det är bara att leva med. 🙂

Skrapade fram ett hjärta från kalendern. 🙂 På dagen var jag och mina föräldrar bjudna på julgröt till våra vänner. Där var också några vänner, gröten var god och vi hade en trevlig stund tillsammans. Alltid lika roligt att sitta och äta med sina vänner. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.