Nära ögat

+

Sch,sch sch…. säg inte åt nattpatrullen att jag smög mig igen på datorn. 🙂 Ikväll beställde jag en julklapp åt min brors pojke från Citymarket, utan att ha en tanke på att skidorna inte var med i paketet. (till en sparkbräde) Efter ett tag kolla beställningen, så märkte jag att  skidorna såldes särskilt, ja köpmännen är inte alltför dumma heller. Huh, det var nära ögat att julklappen skulle bli på hälft, men nu är alla delar beställda och därför kom jag på datorn igen. Ja jag kunde inte låta saken vara tills i morgon, så mycket förargad på mig själv var jag.

Nu är det dags att gå och sova, så god natt till er! 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.