Var det av någon tillfällighet eller…?

först vill jag försvara mig lite grann, det var någon läsare som tyckte att mina inlägg liknar mer som brev. Troligen menades det med längden antar jag. Det är ju mitt sätt att blogga, en del dagar händer det mera saker än andra dagar, försöker skriva det som jag tycker att skulle vara intressant för er läsare utan att babbla för mycket onödigt.

Jag glömde att berätta om min morgon med gårdskarlen ,(hon)  som stod och grejade med namntavlan i korridoren. Gick i min elrullstolen, och körde förbi henne, vi hälsade på varann. Sen höll vi upp dörren åt gårdskarlen som till och med tackade oss. Var det av någon tillfällighet eller…..? 🙂 Jag undrar bara. 🙂

Kram  🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.