Hårklippning och babbel

På eftermiddagen hade jag hårklippning som en programpunkt. Tja det blev nog i stort sätt samma modell jag brukar ha, i topparna togs det några centermeter och pannluggen klipptes. Lite uppmuntring på en grå och regnig dag. 🙂

på kvällen fick jag besök av en vårdare (som tidigare har jobbat med mig). Det blev en massa babbel och två timmar gick fort. En hel del pratades om det nya boendeverksamheten, och hur allt verkar att gå långsamt fram. Än så länge är det bara tre som bor där. Jag berättade om allt vad jag visste om det, och om mötet med handikappservice som hölls i september. Ja det var trevligt att få babbla av sig. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.