Inget bloggande

Igår var jag på middag med örtagårdsgänget till Gourmét garanget, en resataurang som tar emot gruppbeställningar. Själva restaurangen ligger lite i  skymundan, i närheten av Jakobstads bilfirmor och man ska nog veta vart man ska. Min vän kom och hämtade mig och vi hittade bra dit. Stället var ganska mysigt med levande ljus, till belysning hade man små glödlbampor hängande i taket. Vårt gäng satt vid ett långbord med vit duk.

Maten var alldeles fantastisk, vi åt fisk i olika varianter såsom gravat, kallrökt sik och siklöj rom. Till varmrätt fick vi marmorerad gris ytternfilé med grönsaker, rödbeta rödlök och annat gott. Sen blev det sorbé överst och en Cream burlé liknande efterätt. Allt var så jättegott,  och en trevlig kväll hade vi. 🙂

Min vän körde mig hem till mina föräldrar sen efteråt. När jag tänkte sätta mig för att blogga, ja då blev det något fel med modemet och ledde till att internet var ur funktion. Istället blev det en pratstund med mamma, så det blev inget vidare bloggande igår. 🙁

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.