100 års jubileum

Dagen blev lättare när modemfelet blev lagad, det glömde jag att nämna då jag senast skrev.  Tja man kan inte komma precis allt här i världen heller. 🙂

Nu har jag och mina föräldrar varit på JKG:s (Jakobstads Gymnaster) 100 års jubileum i Schauman salen på Campus Allegro. Salen var lätt att komma in med rullstol. :Hundra år är nog mycket för en förening. 🙂 I början visades det en kort film om föreningens historia och gymnastik, roligt att se hur det hade utvecklats med tiden. 🙂 Sedan blev det många fina danser i olika tidsteman till att vad JKG är nu idag. 🙂 Vi tyckte mycket om tillställningen. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.