Nya fiskyngel

Hälsningar från ett fiskförlossningsal. :)¨Märkte i morse att miljonfiskhonan inte började äta som den brukade göra, utan hon höll sej nere på bottnet med sin stora och tunga mage. 🙂  När jag kom hem från jobbet, då hade inga fiskyngel kommit ännu men ett som var säkert var att fiskfödandet var nu nära. Men hur nära det egentligen var visste vi inte. 🙂

Medan jag drack kaffet sa jag, konstigt vad alla fiskar svärmar runt buren nu, som de inte gjorde igår. Vi funderade om fiskarna anade att något skulle hända, och mycket riktigt när vi gick fram till buren så hade nya fiskyngel börjat komma. 🙂 Tjohooo!!! 🙂 🙂 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.